Bemutatkozás

KELEMED HEGKEZELŐ CENTRUM


BUDAPEST,  SZENT ISTVÁN PARK 17.   Bejelentkezés: +36 30 577-57-64

MINDEN HEGNEK MEGVAN A MAGA TÖRTÉNETE….”

BEMUTATKOZÁS

mellnagyobbitaskelemed1983-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. 2016-ban már sebész orvosi pályafutásom 33. évében járok. Általános sebészetből 1987-ben, majd plasztikai (égési) sebészetből 1995-ben szakvizsgáztam. Magánpraxist 1997 óta folytatok, 2002-ben alapítottam meg a Kelemed Plasztikai Sebészetet. 2008-ban a Pécsi Tudományegyetemen egyetemi doktori tudományos minősítést (Ph.D.) szereztem. 2010-ben egészségügyi menedzserképzésben vettem részt a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, majd 2012-ben ugyanitt Master of Business Administration (MBA okleveles közgazdász, egészségügyi szakirány) képesítéssel végeztem. Az élethosszig tartó tanulás szellemében évente rendszeresen részt veszek a hazai mellett a nemzetközi tudományos rendezvényeken is.

A plasztikai sebészet felé többek között a kóros hegek és a nagy kiterjedésű bőr és lágyrész daganatok problematikája irányított. Jelentős klinikai tapasztalatra tettem szert a keloid és a ”keloidos” (helyesen: a hipertrófiás azaz a burjánzó, a növekvő) hegek kezelésével. A hegkezelések közel 15 éves klinikai és tudományos vizsgálati eredményein alapultak egyetemi doktori értekezésem tézisei. 2009 óta főállású magán orvosként dolgozom, de változatlan elkötelezettséggel és elhivatottsággal végzem a hegek okozta panaszok összetett kezelését. Műtéti hegkezelések, hegkorrekciók, hegplasztikák állnak munkám középpontjában, de a betegek komplex ellátását is vállalom, mely műtét nélküli hegkezeléseket, utánkövetést, sok esetben évekig tartó gondozást jelent.

Minden hegnek megvan a maga története… Talán közhelynek tűnő megállapítást választottam mottónak? Az orvostudomány jelenlegi tudása, álláspontja szerint semmiféle heg nem szüntethető meg, nem tüntethető el nyom, azaz újabb heg nélkül. Mivel a hegek életük végéig elkísérik a betegeket, nagy jelentőségű számukra, hogy a hegek története hogy zárul le. Ebben nyújtok segítséget, ameddig tudásom, tapasztalatom terjed. Minden olyan beteg kezelését vállalom, aki az orvosi utasításokat fegyelmezetten betartja.

Itt lehet letölteni vagy elolvasni a PhD dolgozatomat: phd_dolgozat

Budapest, 2016. augusztus

Dr. Kelemen Ottó

drkelemenottoalairas


Dr. Kelemen Ottó


Keresés az oldalon

Kövessen minket Facebookon!

Médiamegjelenések

Keloidos hegek fotói

PhD dolgozatom a témában

Itt lehet letölteni PhD dolgozatomatphd_dolgozat

Fényképek

error: Content is protected !!